9. SIMPOZIJUM DEČIJE I ADOLESCENTE GINEKOLOGIJE SRBIJE pod pokroviteljstvom EURAPAG i FIGIJ Beograd 20. mart 2020. Hotel Ziira

OBAVEŠTENJE

 

Poštovane i drage koleginice i kolege,

Imamo veliko zadovoljstvo da vas obavestimo da će se 9. Simozijum dečije i adolescentne ginekologije Srbije sa međunarodnim učešćem održati u Beogradu 20. marta 2020. godine. Kao i do sada, nastojaćemo da naučni program učinimo interesantnim i aktuelnim. Glavne teme simpozijuma obuhvataju oboljenja reproduktivnog sistema devojčica u premenarhalnom uzrastu i adolescenciji s posebnim akcentom na kontracepciju u adolescenciji. Predavači su ginekolozi i akušeri,  endokrinolozi, dečiji hirurzi, pedijatri i psiholozi koji predstavljaju koncept multidisciplinarnog pristupa koji je neophodan za kvaliteta rad u ovoj oblasti. Poster prezentacije će obuhvatiti i tematske oblasti iz pedijatrijske ginekologije koje nisu navedene kao glavne.

Dan pre Simpozijuma, popodne 19.3.2020. godine, biće organizovane radionice pedijatrijske ginekologije namenjene lekarima na specijalizaciji, kao i mladim specijalistima iz ginekologije i pedijatrije, posebno zainteresovanim za tu oblast.

Verujemo da ćete svojim učešćem u radu Simpozijuma  doprineti da on ostvari najviši naučni nivo, kao i da protekne u prijatnoj i toploj atmosferi, zbog čega se unapred radujemo vašem dolasku.

S poštovanjem,

 

PREDSEDNIK NAUČNOG ODBORA

Dr sci.med. Katarina Sedlecky

PREDSEDNIK ORGANIZACIONOG ODBORA

Dr sci.med. Zoran Stanković, naučni saradnik, IFEPAG

Predsednik Udruženja za dečiju i adolescentnu ginekologiju Srbije – DAGS

Secretary General of International Federation of Pediatric and Adolescent Gynecology – FIGIJ

ZVANIČNI JEZIK

Srpski i engleski

 

Izvršni organizator

SMART International doo

Agencija SMART Travel

Svetog Save 43/I, 11000 Beograd

Telefon: +381 11 308 66 94

Faks: +381 11 308 66 95

E-mail: office@smart-travel.rs

Web: www.smart-travel.rs

9. SIMPOZIJUM DEČIJE I ADOLESCENTE GINEKOLOGIJE SRBIJE

pod pokroviteljstvom EURAPAG i FIGIJ

Beograd, 20. mart 2020. Hotel Ziira