Najbolja registracija vozila u Beogradu, povolje cene

DAGS | Registracija vozila

Registracija vozila Beograd

Ko smo mi?
Tražili ste pouzdanu firmu koja obavlja registraciju vozila u Beogradu? Preko našeg sajta Registracija vozila Beograd možete da obavite tehnički pregled i registraciju svih tipova vozila.

Pored registracije, osiguranja od auto odgovornosti i tehničkog pregleda, ostale usluge koje pružamo kako pravnim tako i fizičkim licima su: odjava i plaćanje poreza na prenos vlasništva na celoj teritoriji Srbije, izdavanje probnih tablica, zaključenje KASKO osiguranja, izdavanje zelenog kartona, osiguranje stakala, osiguranje putnika, putno osiguranje, tehnički pregledi itd.

U našim tehničkim pregledima funkcioniše i šalter POŠTE gde se pored svih taksi za registraciju, mogu vršiti i uplate ostalih računa. Nudimo više mogućnosti plaćanja fizičkim licima – na više mesečnih rata čekovima građana, svim platnim karticama kao i putem administrativne zabrane. 

Zašto da odabete nas?
Posebne pogodnosti koje pružamo pravnim licima u cilju dugoročne i kvalitetne saradnje je kompletno vođenje voznog parka kao i odnošenje i donošenje dokumentacije u kratkom vremenskom roku. Ukažite nam svoje poverenje i uverite se u ekspeditivnost i efikasnost našeg tima jer naš moto je BRZO, TAČNO I KOREKTNO.

Kako da nas kontaktirate?
Uvek možete da kontaktirate preko našeg sajta registracija vozila Beograd: https://registracijavozilabeograd.rs